Visit Bø Bø Hotell Sommarland

Hytter uten bad

Vi har 8 hytter uten bad. Disse er mer tradisjonelle campinghytter og er for dere som ønsker den gode gamle campingopplevelsen. En av hyttene har wc, ellers må dusj og toalettbesøkene foregå på sanitæranlegget.

4-sengs hytte med 2 soverom, wc og TV. Et soverom med køyeseng og et soverom med 2 stk. enkle senger. Kjøkken med innlagt vann, komfyr, kjøleskap og kaffetrakter. Spisebord og sofa. Terrasse med utemøbler og grill. Hund er tillatt.

Sengestørrelser:

Soverom 1: To enkeltsenger 75x200 cm

Soverom 2: Køyeseng 75x190 cm

4-sengs hytte med 2 soverom. Et soverom med køyeseng og et soverom med to enkle senger. Kjøkken med innlagt kaldt vann (sommer), kokeplater, kjøleskap og kaffetrakter. Spisebord, sofa og TV. Terrasse med utemøbler og grill. Hund er tillatt

Sengestørrelser:

Soverom 1: To enkeltsenger 75x200 cm

Soverom 2: Køyeseng 75x200 cm

4-sengs hytte med et soverom. Soverommet har en liten dobbeltseng og 2 stk enkle senger. Kjøkken med komfyr, kjøleskap og kaffetrakter. Spisebord, sofa og TV. Terrasse med utemøbler og grill. Hund er tillatt

Sengestørrelser:

Familiekøye 75x190 cm oppe/110x190 cm nede

Enkeltseng 90x190 cm

2 - 3-sengs hytte. Familiekøye med liten dobbeltseng og enkelseng. Kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og TV. Hund er tillatt

Sengestørrelser: 

Familiekøye 120x200 cm oppe/75x200 cm nede

I vårt flotte fellesanlegg finnes det dusj, wc, to familiebad (ett Hcp rom), vaskerom, vannrom og rom for tømming av kjemitoaletter. 

Som gjest på Beverøya har du tilgang til vårt felleskjøkken. Det er komfyrer, oppvaskmaskin, microbølgeovner og oppvask kummer. Det er også spisebord til fri benyttelse. Kjøkkenet ligger i resepsjonsbygget på motsatt side.

Været nå

°C

Våre priser:

Hytteprisene våre varierer etter sesong og etterspørsel. Bruk våronline booking til å finne aktuelle priser for den perioden du ønsker. Prisene inkluderer sluttrengjøring. Prisene inkluderer ikke sengesett og håndklær.

Alle hyttene inneholder:

Dyner, puter, kjøleskap, kokemuligheter, kjøkkenutstyr og kaffetrakter. 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.