Visit Bø Bø Hotell Sommarland

Alpint i Telemark

Telemark har mange alpinanlegg. Her kommer en oversikt over hvilke vi mener du bør teste. Ønsker du en skiferie med mangfold i alpint opplevelser, så kan du bo i Bø på Beverøya og ta dagsturer rundt til de ulike anleggene. 

På kveldstid kan du kose deg med utvalget innen serveringssteder og uteliv. Se mer om en fantastisk ordning med heiskort hos 8 skisenter i Telemark. www.telemarksuperski.com

Gaustablikk Skisenter har i dag 12 heiser, derav 2 stolheiser og over 30 km med nedfarter i ulike lengder og vanskelighetsgrader.  Gaustablikk ligger 10 mil fra Beverøya.

Bø i Telemark har et eget skisenter som ligger 15 minutter fra sentrum. Sentrum av Bø ligger 60 moh og Lifjell Skisenter ligger ca 700 moh. Det er altså rask adkomst til fjellet om du bor på Beverøya.

Du kan velge mellom 26 nedfarter i alle vanskelighetsgrader, total lengde på nedfarter over 20 km. Rauland ligger 10 mil fra Beverøya.

Vierli Skisenter har fem skitrekk og 6575 meter med nedfarter som ligger over 1000 m.o.h. fordelt på 9 nedfarter. Vierli ligger 10 mil fra Beverøya.

Skisenteret har nå 15 nedfarter på i alt 15 km og fem heiser. Vrådal ligger 6 mil fra Beverøya.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.